IniciNoticiesEducacióObertes les inscripcions pel curs de monitor de lleure

Obertes les inscripcions pel curs de monitor de lleure

curs monitors lleureLa Regidoria de Joventut, a través del Casal de Joves i la Fundació Pere Tarrés, organitza a Tordera un curs de monitors de lleure adreçat a majors de 18 anys. L’estructura del curs és de 100 hores presencials, 25 hores virtuals i una etapa pràctica de 160 hores. El curs començarà el 16 de març i acabarà el 9 de juny es farà els divendres i els dissabte de 15:30h a 20:30h. El preu del curs és de 215€. El curs, reconegut per la Direcció general de Joventut de la Generalitat, dóna dret a obtenir el diploma i el Carnet de monitor d’activitats de lleure infantil i juvenil. Ho explica la dinamitzadora juvenil, Sònia Aliva.

curs monitor 1

Per passar el curs es necessita assistir com a mínim un 80% de les hores presencials i a totes les hores de pràctica. Aliva explica els principals aspectes que es treballen en aquest curs.

curs monitor 2

Les inscripcions es poden formalitzar a través del web:www.peretarres.org/lleure. Des del Casal de Joves recorden que les places són unes 25 aproximadament i són limitades.