IniciNoticiesRegidoriesTordera inaugura el 2018 amb una festa al Pavelló Poliesportiu

Tordera inaugura el 2018 amb una festa al Pavelló Poliesportiu

cap_danyEls torderencs i torderenques van tornar a escollir la Festa del Pavelló Poliesportiu per donar la benvinguda al 2018. Més d’un miler de persones es van aplegar per celebrar l’entrada a l’any plegats en una festa que ja és tot un clàssic. Aquest any, l’encarregat d’amenitzar la nit amb la millor selecció musical va ser el DJ torderenc UDJAT.

Des de la Regidoria de Joventut destaquen que la ciutadania gaudís del nou any sense la necessitat de moure’s fora del poble. D’aquesta manera, es va aconseguir evitar els desplaçaments amb vehicle privat.

La regidora de Joventut, Bàrbara Vergés, es mostrava contenta amb l’ambient festiu i tranquil que va haver-hi durant tota la nit. També destacava la participació ciutadana i l’ajuda de les entitats que va fer possible la celebració.

barbara cap any

La primera nit del nou any va començar de manera cívica i sense incidents important. Enguany, el dispositiu de seguretat va ser lleugerament diferent. Amb tot, el regidor responsable de seguretat, Xavi Martín, remarcava en declaracions a Ràdio Tordera la normalitat de la nit.

xavi cap any

La Festa de Cap d’Any a Tordera va acabar a dos quarts de sis de la matinada. Aquest cop, els encarregats de la barra i del servei de guarda-roba va ser la colla de Diables de Tordera, el Club Patí Tordera i La Peixera.

ÚLTIMES NOTÍCIES