IniciNoticiesEntitatsL’Esplai El Garbell celebra aquest 2018 el seu 10è aniversari

L’Esplai El Garbell celebra aquest 2018 el seu 10è aniversari

aniversari garbellL’Esplai El Garbell celebra aquest 2018 el seu 10 desè aniversari. El Garbell és un espai dedicat als infants i als joves que tinguin ganes d’aprendre valors relacionats amb la natura, relacionar-se i créixer com a persones.

Cada dissabte de 10h a 13h, des d’octubre fins el juny, l’Esplai duu a terme activitats de lleure com excursions, jocs, gimcanes, acampades i colònies pels nens i nenes a partir de 5 anys, amb el suport dels professionals del lleure voluntaris.

Per organitzar la celebració, s’ha creat una comissió. La Marta Dalmau, membre del Garbell, ens ha avançat algunes de les activitats que es preparen pels propers mesos.

marta dalmau garbell 1

De moment, les dates de les activitats encara no s’han concretat.

marta dalmau garbell 2

L’Esplai El Garbell va néixer el 2008. Des de llavors, l’evolució de l’entitat ha estat molt satisfactòria. Setmanalment, es troben amb grups de nens i nenes de diferents edats. Plegats gaudeixen de les activitats i les sortides que organitzen des de l’entitat. Actualment, compten amb llista d’espera per inscriure’s en algunes franges d’edats.

El Garbell convida a participar de la celebració totes les persones que han passat per l’Esplai durant aquests deu anys. També, recorden que els actes del 10è aniversari estan oberts a tots els torderencs i torderenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES