IniciNoticiesEsportsEl CFTordera tanca l’any amb bons resultats i amb l’objectiu de seguir...

El CFTordera tanca l’any amb bons resultats i amb l’objectiu de seguir el projecte esportiu marcat

camp-futbolDurant aquests dies l’equip d’esports de Ràdio Tordera fa balanç de l’any amb la majoria de les entitats esportives torderenques. El Club Futbol Tordera tanca el 2017 amb un bon balanç de resultats pels equips base i amb tota la confiança dipositada amb el juvenil “A” i el primer equip per que puguin aconseguir els objectius marcats de pujar a preferent i segona catalana respectivament. Narcís Barrera membre de la junta directiva destaca que han encertat amb els canvis realitzats durant aquests últims mesos i fa un bon balanç dels dotze mesos que deixem enrere.

Barrera balanç 1

Barrera creu que ja ha arribat el moment de que el Tordera aconsegueixi i treballi per les categories que es mereix per les instal·lacions que disposa i pel volum de massa social que mou.

Barrera balanç 2

La junta directiva valora molt positivament la posada en escena de la nova aula de formació del camp municipal d’esports. Un equipament que permetrà poder avançar amb el projecte esportiu. Narcís Barrera també ha mostrat plena confiança amb Eduard Masmiquel i tot l’staff tècnic del primer equip assegurant que passi el que passi no els substituiran i continuaran fins a final de temporada.

ÚLTIMES NOTÍCIES