IniciNoticiesRegidoriesEs clausura de la segona edició de les trobades del Grup de...

Es clausura de la segona edició de les trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua

cloenda curs persones cudadoresL’Àrea de Serveis Socials, d’acord amb la Diputació de Barcelona, ha clausurat la segona edició de les trobades del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM).

Les trobades, que s’han dut a terme el darrer trimestre, s’han projectat com un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals.

Els Grups de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM) tenen per objectiu facilitar espais de trobada entre persones cuidadores que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions i també les seves vivències i els seus coneixements. Es pretén reduir l’impacte negatiu de la cura que, a vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals, i millorar la qualitat de vida de les persones en situació de dependència. Les persones que hi ha participat han pogut compartir la seva experiència de cuidadores amb les altres persones que es troben en la mateixa situació. Ho explica el regidor de Serveis Socials, Àngel Pous.

persones cuidadores

La Cloenda ha comptat amb l’assistència de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el regidor de Serveis socials, Àngel Pous.

ÚLTIMES NOTÍCIES