IniciNoticiesPolíticaLes forces sobiranistes fan pinya en un acte a Tordera

Les forces sobiranistes fan pinya en un acte a Tordera

xerrada cdr indecisosA Tordera es va fer diumenge un acte de campanya amb la participació dels tres partits sobiranistes. En concret, es va obrir un col·loqui amb l’Oriol Amorós d’ERC, Maria Ballester de la CUP i Pep Riera de Junts per Catalunya.

Riera assegurava que aquestes eleccions son decisives per el futur del país.

cdr riera 1

El representant de Junts per Catalunya confia que el 21D hi hagi una majoria de les forces independentistes, i que guanyi la llista del president legítim de Catalunya.

cdr riera 2

El representant d’Esquerra, Oriol Amorós va recordar que en aquestes eleccions es vol restablir la llibertat d’un país enfront la imposició de l’article 155.

cdr amoros 1

Amorós espera que les forces sobiranistes obtinguin la majoria del parlament i recorda que esquerra republicana és l’única que pot evitar la victòria de Ciutadans.

cdr amoros 2

Les dones han de tenir un paper destacat a la república catalana. És una de les premisses destacades del programa electoral de la Candidatura d’Unitat Popular i així ho ha destacat la número quatre per Barcelona de la formació, Maria Ballester.

ballester 1

Tot i que Ballester no vol entrar a valorar els resultats de les enquestes ni els pronòstics que fan, la candidata cupaire apunta que estan disposats a entrar al govern de la Generalitat, sempre i quan aquest estigui compromès amb la consecució de la independència. 

ballester 2

El teatre clavé va ser l’escenari de l’ acte que es va obrir amb una xerrada del periodista Salvador Cot i l’economista David Ros.

ÚLTIMES NOTÍCIES