IniciNoticiesPolíticaCampanya PSC entra a la seva recta final

Campanya PSC entra a la seva recta final

psc alicia romeroLa diputada del PSC al Parlament, Alícia Romero va visitar dissabte la fira de Nadal de Tordera. La dirigent socialista, va apostar per la reconciliació entre els catalans amb respecte i diàleg. Romero creu que ha arribat el moment de restablir l’estabilitat econòmica i jurídica.

psc alicia 1

El PSC també aposta per una agenda social on estiguin presents les principals necessitats dels catalans. Els socialistes creuen que Miquel Iceta és el millor candidat per aconseguir aquest i altres objectius.

psc alicia 2

D’altra banda, ahir a la tarda la presidenta del PSOE Cristina Narbona va visitar Tordera. Acompanya pel portaveu del grup municipal, Rafa Delgado van fer un cafè-tertúlia per parlar sobre les eleccions catalanes.

En declaracions a Ràdio Tordera, assegurava que la única opció catalanista i d’esquerres és la que encapçala Miquel Iceta. Narbona destacava la feina dels regidors socialistes a Tordera, malgrat estar a l’oposició.

Narbona 1

Narbona admet que les enquestes donen un resultat molt dispers i sense opció clara de majoria absoluta. Demana una alta participació i establir punts de consens entre partits.

Narbona 2

Narbona admet que els socialistes espanyols han viscut amb molta preocupació tot el procés català i que era els ciutadans de Catalunya tenen l’oportunitat de tornar a l’estabilitat votant a Miquel Iceta.