IniciNoticiesComerçPromoció Econòmica organitza avui la primera Jornada Empresarial de Tordera sobre noves...

Promoció Econòmica organitza avui la primera Jornada Empresarial de Tordera sobre noves tendències de comercialització i acceleració econòmica

cartell jornada empresarialL’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitzarà aquesta tarda, la primera jornada empresarial de Tordera.
Sota el títol “Les PIME: nous escenaris, nous reptes” s’ha establert un programa divers adreçat especialment a totes aquelles persones que formen part de l’empresa o d’un negoci.

Segons el regidor de promoció econòmica, Marçal Vilajeliu amb la jornada es vol afavorir la creació d’un espai pensat pel teixit empresarial a través del qual se’ls ofereixi noves maneres d’enfocar la seva gestió diària en base als canvis de paradigma i des de diferents perspectives.

jornades empresarials 1

L’eix central de la jornada es centrarà en la presentació del programa gestionat per la Diputació de Barcelona i PIMEC “Accelera el Creixement”. L’objectiu d’aquest programa és identificar les línies de creixement de l’empresa per poder implantar incentius estratègics a través d’un Pla personalitzat. En aquest sentit, es tractarà especialment quatre conceptes d’interès per a l’empresariat: innovació, equip directiu, comercialització i internacionalització. Escoltem el regidor Vilajeliu.

jornades empresarials 2

La jornada tècnica es clourà amb les ponències  dels economistes Àlex Rovira, reconegut per la seva trajectòria en la psicologia del lideratge,  i José M. Gay de Liébana, professor, doctor i acadèmic en termes d’Economia, economia financera, empresa i dret. Ambdós conferenciants seran a Tordera per compartir les seves opinions sobre lideratge, tendències, nova economia i models d’èxit.  La jornada serà conduïda i presentada  per la periodista Xantal Llavina.

La primera jornada empresarial de Tordera, en la línia d´altres accions formatives per a emprenedors i comerciants, s’inclou en l’estratègia del govern municipal d’oferir més recursos per al sector econòmic a fi que, treballant conjuntament, desenvolupin la seva tasca amb més garanties d’èxit a llarg termini, tant per a la pròpia empresa com per al conjunt del municipi. Marçal Vilajeliu creu que el contingut de les jornades són prou atractives per a tothom.

jornades empresarials 3

La iniciativa de la jornada empresarial s’emmarca dins el projecte dels CLSE (Centres Locals de Serveis a les Empreses) subvencionat per la Xarxa de Governs Locals i que es realitza conjuntament amb la col·laboració dels ajuntaments de Calella, Canet i Pineda de Mar. 

ÚLTIMES NOTÍCIES