IniciNoticiesEsportsResultats dels primers equips torderencs del 2 i 3 de desembre

Resultats dels primers equips torderencs del 2 i 3 de desembre

hoquei sant feliuEl sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va ser l’equip encarregat d’obrir la jornada esportiva pels primers equips torderencs. Visitaven la pista del Vilafant i els blancs i vermells no van poder tornar amb la recompensa ja que van perdre per el resultat ajustat de 5-4.

El CEEB Tordera masculí va tornar a encaixar una derrota. En concret va ser contra el CB Tona a domicili per un marcador final de 88-62. Els vers segueixen cuers de la lliga.

El Club Patí Tordera segueix sumant empats i la situació no acaba de millorar. De fet, els grocs i vermells són l’equip que menys derrotes suma però més empats acumula de la categoria. L’últim va ser dissabte al vespre a la pista del CH Sant Feliu remuntant a la segona part i deixant el definitiu 1-1. Aquest dimecres el primer equip de la primera nacional espanyola disputarà la jornada unificada festiva a les 12:30h al parroquial i rebrà la visita del CP Vilafranca.

El sènior femení del CEEB Tordera fa una passa més per establir-se a la part de dalt de la lliga. Ahir diumenge, les torderenques es van imposar per 64-56 al CB Argentona. Una victòria que sumada la derrota d’ahir del CB Calella, col·loca a les verdes com a segones de segona catalana amb un partit menys respecte a les líders.

El CFTordera també repeteix victòria una setmana més. Ahir al camp del Salt-Comacros van arribar els gols a la segona part, suficients per deixar el resultat definitiu 0-2.

Per tancar el cap de setmana, el Futsal Tordera va visitar la pista del Vall-Llobrega i els torderencs van rescatar un punt valuós amb el marcador final de 3-3.