IniciNoticiesSocietatEl Casal de Joves de Tordera estrena la programació de tardor amb...

El Casal de Joves de Tordera estrena la programació de tardor amb els tallers habituals i el Túnel del Terror com a activitat destacada d’aquest trimestre

tunel terror casal jovesEl Casal de Joves de Tordera ja ha estrenat la programació de tardor 2017, que s’allargarà fins el proper mes de desembre. Cada dia es duu a terme un taller gratuït diferent: es mantenen les converses en anglès el dilluns, el taller de cant el dimecres, taller de cuina el dijous i taller de zumba el divendres. Els dimarts es dedicaran a fer taller de teatre i preparar una nova edició del Túnel del Terror, que tindrà lloc el dimarts, 31 d’octubre, i podran participar-hi nois i noies a partir de 12 anys. Sònia Aliva és dinamitzadora juvenil.

casal joves 1

Aliva avança que la propera cita serà el 31 d’octubre quan el casal de joves es transformarà en la baixada de l’ infern.

casal joves 2

Per aquesta tardor també es mantenen les activitats setmanals del ioga (dilluns i/o dimecres de 9:15h a 10:15h), Tai-Chi-Kun (dijous de 15:15h a 16:15h) i el curs bàsic de salsa (dijous a les 20:30h), adreçats a gent de totes les edats. El cost és de 20 euros/trimestre per a cadascuna d’elles. També s’ ofereix assessorament en mobilitat internacional, en Garantia juvenil i orientació laboral. Cal recorda que, durant tot l’any, el Casal de Joves també posa a disposició dels joves bucs d’assaig per a musics locals, connexió gratuïta a Internet i assessorament personalitzat en temes d’interès juvenil i mobilitat internacional. Per inscripcions o consultes, podeu contactar amb el casal al carrer Pujades nº 9, al telèfon 93 764 58 85, a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat o al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.