IniciNoticiesSocietatTordera participarà demà a l'aturada de País

Tordera participarà demà a l’aturada de País

IMGP2097L’ajuntament de Tordera informa que davant les actuacions desproporcionades i violentes de les forces i cossos de seguretat de l’Estat produïdes ahir envers als ciutadans de Catalunya que únicament volien expressar la seva voluntat de forma pacífica i democràtica a les urnes l’Ajuntament de Tordera s’afegeix a l’Aturada de País.

Per aquest motiu es comunica que durant el dia de demà romandran tancats equipaments municipals: pavelló poliesportiu, camp de futbol, deixalleria, biblioteca i Casal de Joves.

Pel que fa als serveis administratius i tècnics només obrirà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà cobrint serveis mínims, mentre que la Policia Local, la llar d’avis Can Comte i el Centre de Rehabilitació mantindran el servei ordinari.

La regidoria d’ensenyament també confirma que totes les escoles públiques i concertades de Tordera s’afegeixen a l’aturada.

Ràdio Tordera aturarà totalment la programació i es garantirà un servei mínim amb informatius a les 10, 19 i 21 hores.

L’activitat habitual del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé es veurà alterada de la següent manera: se suspenen totes les classes excepte sensibilització 2 i 3 i classes individuals de violí.

ÚLTIMES NOTÍCIES