IniciNoticiesCulturaJa es coneixen els candidats a Hereu i Pubilla de Tordera 2017....

Ja es coneixen els candidats a Hereu i Pubilla de Tordera 2017. També s’han presentat els aspirants a Pubilleta i Hereuet

04618Ja es coneixen els noms dels candidats i candidates a Hereu i Pubilla de Tordera 2017. Enguany, hi haurà dues aspirants a pubilla: la Maria Romaguera, actual Pubilla de Sant Pere, i la Martina Vallicrosa. Pel que fa l’hereu, com l’any passat, només hi ha un candidat, el Joan Figueras. Per un tema de protecció de dades, les noies i els nois es presenten voluntàriament.

Per altra banda, aquest any la Delegació del Pubillatge i l’Ajuntament de Tordera impulsen l’elecció de la Pubilleta i l’Hereuet de Tordera 2017. En aquest sentit, també s’han fet públics els noms dels candidats en aquesta categoria infantil. S’han presentat 3 nenes, l’Erola Puig, l’Ariadna Ros i la Sofia Hernàndez; i dos nens, en Llorenç Roig i en Sergi Pascual.

La presentació de tots els candidats a Hereu i Pubilla, i enguany també a Hereuet i Pubilleta, es farà a la mitja part de les havaneres, el dimarts 22 d’agost.

Les votacions es podran fer presencial dipositant les butlletes adjuntes al programa de Festa Major a les diferents urnes repartides del poble. També es podrà votar a través d’Internet a la pàgina web www.tordera.cat. Sílvia Català, regidora de Festes, ens explica com i on es podrà votar.

pubillesihereus

Els programes de Festa Major i els díptics dels candidats i candidates es començaran a repartir en els propers dies.