IniciNoticiesCulturaEl Music de Pere Cot arriba aquest cap de setmana al Teatre...

El Music de Pere Cot arriba aquest cap de setmana al Teatre Clavé. Només queden localitats per la sessió de dissabte

music 2017L’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot porta un any més el seu musical al Teatre Clavé de Tordera. El Music 2017 està ambientat als anys 50 i explica la historia d’amor d’estiu entre dos joves.

L’edició d’enguany, que s’està preparant des del maig, està dirigida en solitari per la Yolanda Celma. Més d’un centenar de persones passaran per l’escenari durant les més de dues hores d’espectacle, a banda dels músics que també hi participaren. Yolanda Celma, directora del musical de Pere Cot, ens ha parlat de l’argument del Music d’aquest any.

music 1

Enguany, el Music es fa tot directe, tant les escenes de cant dels membres de Pere Cot com la música que hi sona. Ho explicava la directora del musical del 2017, Yolanda Celma.

music 2

Tant actors com músics porten mesos treballant molt dur. Tot i això, han valorat positivament l’experiència i han destacat el repte que suposa preparar aquest espectacle. Escoltem alguns dels protagonistes del Music 2017, en declaracions al “Tordera en Directe”.

music 3

El Music 2017 es representarà aquest cap de setmana, a la Sala Gran del Teatre Clavé, en dues funcions: demà a les 9 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 7 euros.

Segons informa l’ACR Pere Cot, les entrades per a la funció del diumenge ja estan exhaurides. Només queden les últimes localitats per la sessió de dissabte. Recordem que les entrades es poden comprar a la taquilla del teatre fins a una hora abans de l’espectacle.

ÚLTIMES NOTÍCIES