IniciNoticiesCulturaEl Festival La Peixera acaba demà amb els espectacles de Lo Pau...

El Festival La Peixera acaba demà amb els espectacles de Lo Pau de Ponts, Carlo-Mô & Mr. Di i Colectivo La MuDante al Parc Prudenci Bertrana

cartell peixera 2017El Festival La Peixera posa el punt i final a la seva edició 2017. Serà demà dissabte al Parc Prudenci Bertrana. Enguany, el festival ha recuperat el format de les dues sessions.

Els protagonistes de la darrera nit són Colectivo La MuDanTe amb un espectacle de música, dansa i teatre, Carlo-Mô & Mr. Di amb humor i el cantautor lleidatà Lo Pau de Ponts, que ens portaran les seves millors versions. La Peixera de demà començarà a les 11 de la nit. La presidenta del festival, Montserrat Haro, ens ha parlat de la proposta d’aquest dissabte.

la peixera 1

La Peixera és un festival multidisciplinari que es celebra des de fa divuit estius al Tordera. S’ha convertit en un espai de promoció i creació artística que apropa propostes alternatives al públic. La darrera sessió de La Peixera d’aquest any es podrà gaudir demà dissabte a les 11 de la nit, al Parc Prudenci Bertrana.

ÚLTIMES NOTÍCIES