IniciNoticiesRegidoriesProtecció Civil de Tordera fa un registre de les masies de Tordera

Protecció Civil de Tordera fa un registre de les masies de Tordera

cens masiesProtecció Civil de Tordera està treballant per millorar la resposta dels cossos de seguretat davant de situacions d’emergència. Per una banda, s’ha censat i s’ha localitzat en un mapa per ús intern totes les boques d’incendi que hi ha al municipi. A més, després de revisar els hidrants, s’ha notificat Aqualia d’aquells que no funcionaven correctament. Ho explicava als micròfons de Ràdio Tordera, el regidor de Seguretat, Xavier Martín.

registre masies 1

Per altra banda, Protecció Civil ha començat aquesta setmana a fer un registre de totes les masies de Tordera. Inclouran la ubicació de les cases i també si hi viuen persones en circumstàncies especials, per tenir-ho en compte davant qualsevol actuació que les afecti. Escoltem Xavier Martín.

registre masies 2

Els registres són eines molt útils en la gestió d’emergències, sobretot per municipis com Tordera, amb molta massa forestal i gairebé 85 quilòmetres quadrats de superfície. Amb aquestes dades, la Regidoria de Seguretat, juntament amb la Diputació de Barcelona, elaboraran un Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM). Es tracta d’un programa d’actuació general, que parteix dels plans d’emergències i registres existents i té en compte tots els factors en casos d’emergència. Així mateix, Seguretat està treballant en la creació d’una aplicació pròpia on s’inclogui els registres de les boques d’incendi i el de masies.

ÚLTIMES NOTÍCIES