IniciNoticiesPolíticaJosep Llorens, Bàrbara Vergés i José Carlos Villaro, alcaldes accidentals durant aquest...

Josep Llorens, Bàrbara Vergés i José Carlos Villaro, alcaldes accidentals durant aquest mes d’agost

IMGP2097Tordera canvia d’alcalde durant aquest mes d’agost. Però no ho farà un cop, sinó tres. Les vacances de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, juntament amb les d’alguns tinents d’alcalde obliga a l’Ajuntament a quadrar el calendari durant aquestes properes setmanes fins l’inici de la Festa Major de Sant Bartomeu.

En aquest sentit, Bàrbara Vergés, la segona tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Civisme, Sanitat i Joventut, es convertirà fins el proper 6 d’agost en alcaldessa accidental. Així mateix, entre el 7 i el 15 d’agost serà el tercer tinent d’alcalde, José Carlos Villaro, titular d’Urbanisme i Medi Ambient, qui substituirà Joan Carles Garcia. Finalment, a partir del 16 i fins el 21 d’agost, el primer tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Habitatge, Josep Llorens, agafarà novament les rendes de l’alcaldia de manera accidental (ja ho va fer durant la setmana passada).

El primer tinent d’alcalde, Josep Llorens, ha explicat a efectes pràctics quines són les conseqüències d’aquestes substitucions.

alcalde accidental 1

Josep Llorens ha assegurat que l’alcalde accidental “té la potestat de prendre qualsevol decisió que un alcalde electre prendria”. En aquest sentit, ha explicat que davant d’una situació d’emergència el substitut té els mateixos poders que l’alcalde electe.

alcalde accidental 2

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, recuperarà les seves funcions el 22 d’agost, abans de l’inici de la setmana gran de la Festa Major de Tordera 2017.