IniciNoticiesSocietatNou operatiu de la Policia Local contra els ocupes

Nou operatiu de la Policia Local contra els ocupes

policia actuacio okupesFa unes setmanes, la Policia Local de Tordera va arrencar un nou operatiu contra la ocupació il·legal d’habitatges a Tordera. Seguint el fil de les actuacions anteriors, des de la Regidoria de Seguretat de l’Ajuntament de Tordera, ha posat en marxa diferents intervencions al nostre municipi. La primera, executada fa quatre setmanes, es va centrar en un bloc de pisos del carrer Santa Llúcia. Es tractava d’una ocupació que generava malestar i problemes de convivència amb els veïns. Ens ho explica Xavier Martin, regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Tordera.

Xavi martin actuacio okupes 1

En aquest sentit, el responsable de Seguretat, Xavier Martin, valorava positivament l’actuació policial. Destacava la rapidesa i l’eficàcia del cos de policia local durant el primer operatiu.

Xavi Martin actuacio okupes 2

Així mateix, aquest passat cap de setmana també han finalitzat dos operatius més al Camí Ral i Passatge Morell, i entre avui i demà s’acabaran de tapiar tres pisos més.  Des de la regidoria de Seguretat asseguren que la prioritat són on els veïns, que són els que es veuen més afectats per aquestes pràctiques il·legals.

En paral·lel a aquestes operacions policials, la recent creació de l’Oficina d’Habitatge ha de permetre regularitzar la necessitat d’habitatge social a Tordera.