IniciNoticiesRegidoriesDes d’avui es poden adquirir els tiquets pel Sopar Popular de la...

Des d’avui es poden adquirir els tiquets pel Sopar Popular de la Festa Major 2017 i les llotges de la Pista de l’Amistat

cartell sopar popularA les portes del mes d’agost, s’intensifiquen els preparatius per a la Festa Major de Tordera 2017. La regidoria de Festes informa que des d’avui i fins el dia 18 d’agost ja es poden adquirir els tiquets pel Sopar Popular. Enguany arriba a la 22a edició i es celebrarà el 26 d’agost, a la Pista de l’Amistat. El preu per persona és de 15 euros i el pagament només es pot fer de dues maneres: amb targeta a l’Ajuntament o bé a través de transferència bancària al número de compte corresponent, que podeu consultar a través de la web www.tordera.cat. Després caldrà portar el justificant de pagament a l’Ajuntament (oficina de Serveis Personals), ja que els llocs són enumerats i, per tant, s’assignen prèviament. 

El menú del sopar popular consta d’amanida, assortit d’embotits, pollastre i botifarra, vi, refresc, aigua, cava, postres i cafès. Després del sopar, com cada any, hi haurà ball amb el grup Àngel i Pol. A més, com l’any passat, el centre de distribució d’aliments, el De Tots, farà recollida d’aliments de primera necessitat a partir de les 8 del vespre.

Per altra banda, a partir d’avui també es poden començar a adquirir les llotges de la Pista de l’Amistat. Aquells que adquireixin una llotja la tindran a la seva disposició per tots els actes (concerts i balls) que es facin a la Pista de l’Amistat els dies 24 i 25 d’agost. El preu de la llotja completa (6 cadires) és de 45 euros i el de les cadires individuals 10 euros. Es podran adquirir fins el dia 11 d’agost. Igual que amb els tiquets del Sopar Popular, es poden pagar amb targeta a l’Ajuntament o per transferència bancària, al mateix número de compte que pels tiquets del sopar popular, fent constar el nom de la persona interessada. El sorteig públic de la ubicació de les llotges es farà el dijous, 17 d’agost, a les 18:30h, al local Emili Vendrell.