IniciNoticiesCulturaL’espectacle "Danseu, danseu, maleïts" arriba avui en la programació de l'Altre Clavé

L’espectacle “Danseu, danseu, maleïts” arriba avui en la programació de l’Altre Clavé

danseu_nit3Nova edició de la programació de L’Altre Clavé a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. La proposta d’ avui es titula Danseu, danseu, maleïts. En aquesta sessió tindrem l’oportunitat de comprovar la riquesa de les seves manifestacions, la diversitat de propostes que pot arribar a aixoplugar aquest mitjà expressiu.

Una nit de dansa clàssica, flamenca, contemporània i claqué amb alumnes i exalumnes de l’Escola de dansa del Centre de Formació Artística i de l’Institut del Teatre de Barcelona, entre d’altres.

Ho explica el responsable de la programació, Medin Peiron.

altre clave 20 juliol

Per assistir com a públic a l’Altre Clavé cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades es podran adquirir a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és limitat. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572. L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES