IniciNoticiesCulturaJa es coneixen els grups que tocaran durant les nits a la...

Ja es coneixen els grups que tocaran durant les nits a la Festa Major de Tordera 2017

cartell barraques 2017Un any més, es donen a conèixer els grups que tocaran durant la Festa Major de Tordera, els diferents dies de la celebració. Aquest any hi actuaran deu grups repartits en cinc dies diferents.

Els grups locals han sigut escollits mitjançant un procés de selecció i concurs. Els altres grups han sigut seleccionats segons el dia en què actuaran, ja que depenent el dia, l’espectacle està enfocat cap a diferents grups d’edats. Una de les organitzadores ens explica els grups que tocaran aquest any.

grupsfm1

Els grups que tocaran després del Cercatasques i alguns dies de barraques han estat triats per a un espectacle més encarat cap als joves, mentre que altres dies el concert s’obre més a tots els públics. Una de les responsables de la tria de grups explica com es separen els dies segons els grups d’edat.

grupsfm2

Els joves torderencs o persones de qualsevol edat es poden adreçar al Casal de Joves i poden donar recomanacions i peticions de grups que volen que actuïn. Aquestes propostes seran valorades i probablement posades en pràctica en la següent edició dels concerts de la Festa Major.

ÚLTIMES NOTÍCIES