IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca prepara el Festival Multipolar: contes i llegendes per adults a...

La Biblioteca prepara el Festival Multipolar: contes i llegendes per adults a la fresca

multipolar cuentos japonLa biblioteca de Tordera organitza novament aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:30h i seran gratuïtes. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons assegura que s’oferiran quatre propostes molt diverses i adreçades a tothom.

multipolar

Aquest dimecres 5 de juliol s’estrena la programació amb “Cuentos del Japón”,  a càrrec de Yoshi Hioki. Pintor i narrador resident a Barcelona des de 1991. Desenvolupa diverses activitats com a conferenciant i docent de les activitats culturals per al Museu Etnològic de Barcelona i la Casa Àsia. Yoshi Hioki sent com complementàries les seves activitats narratives i pictòriques. Els contes japonesos són pintures fetes per les paraules i el silenci. Pintures que reflecteixen l’alegria i la tristesa de la vida mateixa “. Sílvia Anfrons és la directora de la biblioteca.

multipolar 5 juliol

Dimecres 12 de juliol tindrem “Retalls de música i poesia , a càrrec de Maria Helena Tolosa a la veu, Josep Maria Vallés a la guitarra i Roger Vallès a la percussió. Dimecres 19 de juliol, relat “D’amor a la mort” de la narradora Jordina Biosca i finalment Dimecres 26 de juliol, vetllada literària al Parc Prudenci Bertrana amb “Herois d’ en Bertrana” a càrrec del torderenc Joan Borrell. Les sessions del festival Multipolar, seran el dimecres, a les 21:30 hores.

ÚLTIMES NOTÍCIES