IniciNoticiesEntitatsAquest dissabte 8 de juliol descobrirem les obres de conservació del Monestir...

Aquest dissabte 8 de juliol descobrirem les obres de conservació del Monestir de Roca-Rossa

Cartell_roca_rossaAquest proper dissabte 8 de juliol l’Associació de veïns de Roca-Rossa, el Cercle d’Història de Tordera i l’Ajuntament de Tordera organitzen un acte de presentació i estrena de les obres de conservació al Monestir de Roca-Rossa. L’acte començarà a les 18:00h de la tarda i comptarà amb la participació de les diverses persones que han fet possible aquestes tasques en aquest indret. L’activitat està oberta a tots els torderencs/ques que s’hi vulguin acostar. Ho explica el regidor de Cultura, Josep Llorens.

llorens rocarossa 1

Les tasques de rehabilitació s’han centrat en reforçar i estabilitzar les obertures per mitjà d’un marc d’acer i el massissat dels forats. S’ha esbrossat tota la coberta, tapant i refent els forats causats per la vegetació i s’han reforçat totes les pedres de la coberta.

D’altra banda, per tal de protegir l’interior de l’ermita i consolidar la part de la coberta que queda s’ha col·locat una llosa abovedada en substitució de la part que havia caigut. Per tal de protegir la coberta de les filtracions d’aigua, s’ha realitzat un acabat superficial de la coberta amb una pintura impermeabilitzant.  Així ho detalla el regidor de cultura.

llorens rocarossa 2

Llorens avança que no es descarta una segona fase d’obres.

llorens rocarossa 3

Per tal de facilitar el transport fins a l’urbanització el dia de l’estrena, es facilitarà un bus gratuït d’anada i tornada que sortirà a les 17:30h des de la parada de la Pista de l’Amistat.

ÚLTIMES NOTÍCIES