IniciNoticiesEsportsDues atletes del Club Twirling Vila de Tordera participen amb la selecció...

Dues atletes del Club Twirling Vila de Tordera participen amb la selecció catalana a l’europeu “B”

logo twirlingAquest passat cap de setmana, dues atletes del Club Twirling Vila de Tordera, la Marina Martín i la Xiomara Ortega, varen participar amb la selecció Catalana al campionat europeu de Twirling a celebrat a Tortosa. La Marina va aconseguir una segona posició a la fase preliminar, va passar a les semifinals I va quedar tercera. A la final va proclamar-se subcampiona d’Europa. La Xiomara i la Marina dins del mateix esdeveniment van competir a la categoria de grups júnior on van classificar-se amb la segona posició a la semifinal i van obtenir la medalla de plata a la final de grups quedant així subcampiones d’Europa. Les mateixes atletes torderenques dins del programa de “La Banqueta d’Estiu” varen explicar com van viure aquest campionat.

Balanc twirling1

Miriam Aparicio responsable i entrenadora del Club Twirling Vila de Tordera comentava que la Federació Catalana està vetada per l’Associació Espanyola. Ella mateixa ens narrava la situació que viuen actualment.

Aparicio twirling 2

Aquest dissabte a les 18h de la tarda el Pavelló dels Països Catalans acollirà el festival fi de temporada del Club Twirling Vila de Tordera.