IniciNoticiesEsportsAquest diumenge l’equip sènior de La Penya del Bistec es va proclamar...

Aquest diumenge l’equip sènior de La Penya del Bistec es va proclamar campió de la Copa Generalitat de bitlles catalanes

penya bistec copa generalitatLa localitat de Vall-Llobrega va ser l’escenari aquest passat diumenge de la fase final de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes. L’equip sènior del Club de Bitlles La Penya del Bistec de Tordera va participar-hi amb cinc components. Durant el matí van anar superant les diferents eliminatòries fins a plantar-se a la final contra els “Alls secs piquen de Mont-Ras”. L’equip torderenc va disputar una partida de diverses fases on fins i tot va haver de remuntar. Finalment el títol no es va escapar i els torderencs van emportar-se l’enfrontament per una diferència de 23 punts respecte al rival. Quim Caballé president de la penya considera que aquest triomf consolida la història del club que presideix dins de les bitlles catalanes.

Caballe copa gene 1

És la primera vegada dins del seu palmarès que aconsegueixen una Copa Generalitat. Caballé ens explica que era un dels objectius que s’havien marcat des de l’inici de temporada. També ens relata com ha el recorregut de l’equip torderenc a la Copa.

Caballe copa gene 2

Ara l’equip sènior es centra amb els tornejos d’estiu i el torneig de les bitlles a la fresca que se celebrarà la primera setmana del mes d’agost. El proper títol en joc serà la Supercopa de bitlles catalanes que es disputarà al mes de setembre a Llofriu.

ÚLTIMES NOTÍCIES