IniciNoticiesPolíticaEl Consell Comarcal de la Selva demana que es desdobli l’N-II de...

El Consell Comarcal de la Selva demana que es desdobli l’N-II de Maçanet a Tordera

00400El Consell Comarcal de la Selva va acordar, la setmana passada, aprovar una moció per reiterar al Ministeri de Foment la necessitat de desdoblar l’N-II entre Maçanet i Tordera amb els vots de CiU, IdSelva, PSC, ERC i Ciutadans. El Consell considera estratègica la via i veu necessari millorar la seguretat en el pas PK 706, d’accés al polígon industrial de Riudellots. El 23 de maig, el president del Consell Comarcal, Salvador Balliu (CiU), es va reunir amb el subdelegat del govern espanyol, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, a Girona per fer-li saber la necessitat de l’obra.

El grup d’ERC a Maçanet considera que Acord per Maçanet (AM) i CiU es contradiuen sobre la moció dels republicans perquè l’N-II sigui desdoblada en el tram entre Maçanet i Tordera (que l’Estat espanyol ha descartat).

Segons ERC, CiU i AM-IdSelva van votar a favor de la proposta en el ple del Consell Comarcal de dimarts i, en canvi, els mateixos grups s’hi havien oposat en el ple de Maçanet, el 4 d’abril. En un comunicat, ERC de Maçanet demana a l’equip de govern (CiU-AM-PP) “coherència, que pensin en els ciutadans, i que no es dediquin a votar en contra de les propostes d’ERC simplement perquè les presenta ERC”.