IniciNoticiesRegidoriesObert el procés de selecció de personal per cobrir una plaça de...

Obert el procés de selecció de personal per cobrir una plaça de tècnic/a auxiliar de promoció econòmica

NOVES_OFICINES_DE_PROMOCIO_ECONOMICA_I_INSERCIO_LABORAL.jpg.300x300Àrea de Recursos Humans de l’Ajuntament de Tordera ha fet públiques les bases que regulen la convocatòria del procés de selecció de personal per cobrir una plaça d’auxiliar de Promoció Econòmica. La tasca d’aquesta plaça consistirà especialment en donar suport a la gestió d’esdeveniments, organització de jornades empresarials i en la creació d’un cens empresarial.

La plaça que s’ofereix tindrà la condició de personal laboral de caràcter temporal a temps parcial, mitjançant el sistema de concurs de mèrits. 

Per participar al procés de selecció, les persones aspirants hauran de reunir diversos requisits que es poden consultar a tordera.cat

Les persones interessades a participar en el present procés de selecció hauran de presentar una sol·licitud normalitzada i la documentació corresponent a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) (Pl. de l’Església, 2), al Registre General de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores fins al 7 de juliol. 

ÚLTIMES NOTÍCIES