IniciNoticiesEsportsEl primer equip del CPTordera tindrà cares noves per la propera temporada

El primer equip del CPTordera tindrà cares noves per la propera temporada

hoquei-vilanovaEl Club Patí Tordera ja pensa en el proper curs esportiu a la primera nacional espanyola. Amb la renovació del tècnic asturià Sergio Alonso confirmada ja fa setmanes, ell mateix s’ha encarregat de confeccionar la plantilla del primer equip pel proper curs. En declaracions a Ràdio Tordera, Alonso fa un balanç general de la temporada i destaca que l’escoleta tindrà una quinzena de nous jugadors.

alonso cpt valoracio 1

Pel que fa a l’equip de la primera nacional, l’entitat torderenca va fer un comunicat a través del facebook on explicava que dins l’Staff Tècnic, continuaran com a delegats Ramon Viñolas, Jordi Planas i s’incorporarà a l’equip tècnic l’Oriol Palomeras que passarà de ser jugador a ser segon entrenador del primer equip. La plantilla comptarà amb els sis de jugadors d’aquesta temporada : Berna Garcia, Adrià Martos, Sergi Parra, Santi Teixidó, Mateo Cuervo i Moi Aguirre, juntament amb quatre nous fitxatges: Marc Figa (internacional xilè procedent del Mataró), Sergi Canet (procedent del GEIEG) i els porters Oriol Xaus (procedent del Noia) i Pol Clos (procedent del Lloret). Diversos jugadors de la base aniran ajudant al primer com l’Héctor Giménez, Pau Manresa, Alex Rodríguez i Pau Carbonell, que tindran fitxa del Nacional. Els porters Oriol Manzanero i Jordi Lopez no seguiran defensant la porteria torderenca.

Segons ens avança el mateix tècnic totes les noves incorporacions tenen moltes ganes de defensar la porteria i els colors grocs i vermells.