IniciNoticiesCulturaL’Associació de Veïns de Sant Pere ja ho té tot a punt...

L’Associació de Veïns de Sant Pere ja ho té tot a punt per celebrar les festes del veïnat. Comencen aquest dimecres i s’allargaran durant tot el cap de setmana.

cartell festa sant pereUn any més, passat Sant Joan, arriben les festes del veïnat de Sant Pere de Tordera. Des de l’associació de veïns han preparat un bon nombre d’activitats.

Comencen aquest dimecres, 28 de juny, amb el Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil, de 5 a 7 de la tarda al local social (situat al costat de la pista esportiva coberta). Els dibuixos s’exposaran al mateix local fins el 2 de juliol.

Dijous, 29 de juny, a partir de les 20:00h, davant el local del carrer Circumval·lació, es farà la Sardinada Popular.

Divendres, 30 de juny a les 20:00h recital d’havaneres a càrrec del grup La Vella Lola. A la mitja part se servirà rom cremat. A les 22:00h correfoc a càrrec de la Colla de Diables de Tordera. Ja dissabte, les activitats començaran a les 10:30h amb la plantada i cercavila de gegants. El recorregut començarà als carrers Nadal i Barcelona fins arribar al carrer Circumval·lació. Seguidament festa de l’escuma i xeringada. A la tarda, 17:00h inflables al voltant de la pista coberta. A les 21:30h, Sopar Popular a la pista del Parc de Sant Pere i, a les 11 de la nit, ball amb el grup Quintet Discoroma. Els tiquets pel sopar es poden comprar al local social del veïnat. El president de l’associació de veïns, Bartolome Guirao convida a tots els torderencs a participar de la festa.

festes sant pere

Diumenge, 2 de juliol, últim dia de les festes, començarà a les 11:30h amb l’Actuació de la Banda de Música de Tordera, a l’esplanada de l’ermita del veïnat. A les 12:30h, Missa i, tot seguit, Audició de Sardanes a càrrec d’en Josep Serra i vermut popular. Ja a la tarda, a les 17:30h, A la pista de Sant Pere exhibició de playback a càrrec del grup Armonia, a continuació mostra Dansa a càrrec de l’Escola Cristina Llobet. I per tancar les festes, a les 20:30h, Ball Fi de Festa a càrrec del duo Angel i Pol. A la mitja part es farà la Proclamació de la nova Pubilla de Sant Pere 2017.  

ÚLTIMES NOTÍCIES