IniciNoticiesLa torderenca Txell Planas, infermera que viu i treballa a Manchester, explica...

La torderenca Txell Planas, infermera que viu i treballa a Manchester, explica a Ràdio Tordera com ha viscut l’atemptat de fa uns dies a la ciutat anglesa

atemptat

Aquest dilluns es complirà una setmana de l’atemptat terrorista a Manchester, a la sortida del concert de la cantant Ariana Grande. L’atac suïcida va deixar 22 morts i més d’un centenar de ferits. La torderenca Txell Planas fa més de quatre anys que treballa d’infermera de quiròfan en un hospital de la ciutat i aquests darrers dies han hagut d’atendre molts afectats per l’atemptat. Els serveis informatius d’aquesta casa hi hem pogut parlar i, entre altres coses, ens has explicat com es va assabentar del que havia passat.

txell planas 1

Planas detalla que a l’hospital es van organitzar de manera especial, aquell dia.

txell planas 2

Com a professional, és el primer cop que ha de treballar davant d’una situació com aquesta. La torderenca recorda que durant tot aquest cap de setmana, a Manchester es manté l’estat de màxima alerta terrorista.

txell planas 3

Planas explica quines són les principals patologies amb què s’han trobat, de les persones ferides a l’atemptat.

txell planas 4

A l’informatiu de les 7 de la tarda d’aquest diumenge podreu escoltar l’entrevista sencera amb la torderenca Txell Planas, explicant de primera mà com s’ha viscut l’atemptat jihadista a Manchester.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES