IniciNoticiesSocietatEl número 37 de la revista “El Pont de Ferro” ja es...

El número 37 de la revista “El Pont de Ferro” ja es pot llegir a Internet, a l’espera que es comenci a repartir per les cases de Tordera

pONT FERRO 37El nou número de la revista local El Pont de Ferro és a punt de sortir al carrer. Serà la publicació 37 i ja es pot llegir a través d’Internet, a l’adreça issuu.com/elpontdeferro, a l’espera que, d’aquí pocs dies, es pugui començar a repartir per les cases de Tordera.

Entre els continguts que inclou l’últim número, hi podeu trobar un ampli reportatge sobre Prudenci Bertrana: Escriptor, pintor i periodista torderenc, en motiu de l’ any Bertrana. Pel que fa a l’entrevista, en aquesta edició coneixem una mica de més a prop la feina i la vida d’ en Ciscu Masó. I a l’apartat de nous emprenedors, el torderenc Carles Pla, de l’empresa Lavaexpress, ens parla d’aquest negoci de bugaderia, fins ara, inexistent a Tordera. Una ruta per l’itinerari de la Tourdera que ressegueix el riu, entre altres articles i apartats habituals, completen els continguts d’aquest últim número.

Recordem que El Pont de Ferro es reparteix al municipi des del gener de 2004.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES