IniciNoticiesPolíticaTordera s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

Tordera s’adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum

pacte nacional referendumL’Ajuntament de Tordera es va adherir en el ple de març al Pacte Nacional pel Referèndum, donant suport a la moció presentada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM). L’acord es va prendre en sessió plenària del consistori, amb el suport del PDeCat, ERC i Som Tordera. La moció va obtenir 4 vots contraris dels regidors del PSC i del PP. El regidor no adscrit es va abstenir. Escoltem les dues posicions. La favorable amb Joan Carles Garcia del PDeCat, Jordi Romaguera d’ERC+Gent de Tordera i Salvador Giralt de Som Tordera.

pacte referendum 1

En una basant contrària es van expressar Xavier Martin del PP, Rafa Delgado del PSC i el regidor no adscrit José Carlos Villaro.

pacte referendum 2

El passat mes de desembre de 2016, la plataforma del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, creada l’any 2013, va acordar transformar-se en el Pacte Nacional pel Referèndum. Es va crear una comissió executiva formada per Joan Ignasi Elena, Maite Arqué, Jaume Bosch, Francesc de Dalmases, Carme-Laura Gil, Itziar González, Francesc Pané i Carme Porta. El passat 23 de gener, els membres del comitè executiu van presentar el manifest, els objectius, el full de ruta i el programa de treball del Pacte.

ÚLTIMES NOTÍCIES