IniciNoticiesPolíticaEl pressupost de la Generalitat preveu obres de reforma a la rotonda...

El pressupost de la Generalitat preveu obres de reforma a la rotonda de la N-II a Tordera i rebutja la redacció del projecte de l’escola Serra de Miralles

rotonda mas reixachEl passat 22 de març, el Parlament de Catalunya va aprovar definitivament el Pressupost per al 2017. Des del Maresme, els socialistes van presentar tot un seguit d’esmenes en l’àmbit de l’educació, la salut, les infraestructures o el medi ambient, degut al dèficit de la proposta del Govern de Junts pel Sí. Ho explica la diputada Socialista, Alícia Romero, en declaracions a Ràdio Tordera.

alicia pressupost 1

El document contempla diverses inversions al Maresme. Entre les actuacions previstes, es realitzarà un projecte de reforma a la rotonda de la N-II a Tordera i la redacció del projecte i inici de les obres d’ampliació de la rotonda de  Mas Reixac a Palafolls. En aquest cas, l’actuació se centrarà en millorar la rotonda, fer-la més gran, augmentant-la entre 20 i 25 metres. Aquestes eren dues de la vintena d’esmenes presentades pel PSC i que es van acabar incloent dins els Pressupostos del 2017.

Per contra, el PSC també va presentar una esmena per destinar recursos econòmics a la redacció del projecte de l’inici de les obres de l’escola Serra de Miralles. Segons Alícia Romero, aquest punt es va rebutjar.

alicia pressupost 2

Els socialistes al Maresme mantenen la crítica cap a la falta de recursos per a escoles bressol o les llistes d’espera per a places residencials i de dia.

ÚLTIMES NOTÍCIES