IniciNoticiesCulturaContinuen les activitats al voltant de l’univers de l’autor torderenc Prudenci Bertrana

Continuen les activitats al voltant de l’univers de l’autor torderenc Prudenci Bertrana

llegir bertrana avuiEn motiu dels 150 anys del naixement de Prudenci Bertrana, continuen les activitats al voltant de l’escriptor i artista nascut a Tordera. Aquest passat divendres, el comissari de l’Any Bertrana, Oriol Ponsatí-Murlà, va oferir a la Biblioteca la conferència “Llegir Bertrana avui”. L’escoltem en declaracions a Ràdio Tordera, donant algunes pinzellades del que cal tenir en compte per llegir les obres de l’autor torderenc, després de més de 70 anys de la seva mort.

actes bertrana 1

Ponsatí-Murlà diu que qui llegeixi Bertrana descobrirà un món molt particular, el món de Prudenci, que no podem qualificar ni modernista ni tampoc noucentista. També recorda que abans de ser escriptor va ser pintor, i que això es nota en la seva manera d’escriure.

actes bertrana 2

L’Any Bertrana es va estrenar el mes de gener amb l’espectacle literari-musical “Més Bertrana, més” al Teatre Clavé. Oriol Ponsatí-Murlà es mostra molt content amb la quantitat d’activitats que s’estan organitzant en el marc d’aquest any.

actes bertrana 3

Les activitats al voltant de Bertrana s’han completat, aquest passat cap de setmana, amb dues propostes més: una ruta literària dissabte, organitzada per la Biblioteca de Tordera i a la qual hi van participar una vintena de persones; i ahir l’estrena de l’espectacle PRISMES, MIRALLS, BERTRANA, produït pel Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES