IniciNoticiesComerçLa segona edició de la Fira Rebaixes de Tordera no assoleix els...

La segona edició de la Fira Rebaixes de Tordera no assoleix els objectius de participació i públic esperats per l’associació de comerciants TACS

fira rebaixesLa segona edició de la Fira Rebaixes de Tordera no ha aconseguit els objectius esperats per a l’organització, l’Associació de Comerços i Serveis TACS. Segons el portaveu de l’entitat, Toni Fernández, no s’ha aconseguit aplegar el nombre de parades que esperaven i l’afluència de públic també ha estat més baixa que l’any passat. Tot i així, els comerciants que hi han participat han notat un increment de vendes, respecte de la primera edició.

balanc fira rebaixes 1

Sobre la possibilitat que el canvi de data els hagi pogut perjudicar -ja que inicialment la Fira Rebaixes estava prevista per l’últim cap de setmana de febrer-, Toni Fernández diu que ho valoraran els propers dies amb els comerciants que hi han participat. També recorda que el canvi de data es va decidir per fer-la coincidir amb la Setmana del Comerç.

balanc fira rebaixes 2

Fernández explica que han copsat que a Tordera costa molt que els comerciants s’impliquin en organitzar activitats fora del propi local; i posa de manifest una certa falta de participació, tant per part dels comerços com per part dels ciutadans.

balanc fira rebaixes 3

La segona edició de la Fira Rebaixes, organitzada per l’Associació TACS, s’ha celebrat durant aquest passat cap de setmana a la Pista de l’Amistat. Recordem que l’activitat estava inclosa dins la Setmana del Comerç, promoguda pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM).

ÚLTIMES NOTÍCIES