IniciNoticiesEsportsEls primers equips torderencs es troben immersos en una ratxa negativa

Els primers equips torderencs es troben immersos en una ratxa negativa

futbol tossaDe nou toca fer un balanç negatiu pel que fa als resultats obtinguts pels primers equips torderencs en aquesta passada jornada. Cap d’ells ha pogut sumar un triomf vital que li hagués permès poder seguir vius amb les opcions de lluitar per els seus objectius. El CFTordera va obrir la tarda del dissabte al municipal d’esports. Amb una molt bona primera part contra el Tossa, el líder de la categoria, els visitants van aprofitar les errades i la baixa de ritme de l’equip torderenc per imposar-se al marcador per un clar 0-3. Amb un arbitratge polèmic, al Tordera li van anular un gol per fora de joc totalment legal i també no se li va xiular un clar penal a dins de l’àrea.

El Club Patí Tordera no ha sortit viu d’aquesta jornada decisiva per ells a la primera nacional espanyola. Si és cert, que diumenge contra els cuers, el CP Raspeig, els torderencs van sumar una victòria clara per un 12-3. Victòria que podria haver sigut vàlida si dissabte al vespre s’hagués aconseguit puntuar contra el Sant Cugat. Amb una versió irreconeixible pels locals, amb dues baixes sensibles dins l’equip i sense l’entrenador Sergio Alonso sancionat, els grocs i vermells van encaixar un 0-4 durant la primera part amb un clar domini visitant. A la represa es va maquillar el resultat fins al 3-6 final. Després d’aquest cap de setmana, el CPTordera se li complica l’objectiu de lluitar per l’ascens a l’OK Lliga.

El diumenge al migdia el sènior masculí de segona catalana del CEEB Tordera se li va escapar el partit per tant sols cinc punts de diferència contra el CB Tona per 65-70. I el sènior femení de Copa Catalunya de la mateixa entitat segueix en caiguda lliure i va tornar a sumar una nova derrota 56-96 contra el Tarragona Fem Bàsquet.