IniciNoticiesCulturaL’ANC a Tordera organitza la presentació del llibre “Molts granets de sorra”,...

L’ANC a Tordera organitza la presentació del llibre “Molts granets de sorra”, de l’escriptora nord-americana i activista per la independència de Catalunya Liz Castro

Cartell acte Liz CastroL’Assemblea Nacional Catalana a Tordera continua organitzant actes al nostre municipi. El proper serà aquest vespre. L’editora i escriptora nord-americana, Liz Castro, que aquests últims anys s’ha dedicat a difondre les idees independentistes a l’exterior des de la branca internacional de l’ANC, visitarà Tordera per presentar el seu últim llibre “Molts granets de sorra” i explicar, de primera mà, com es veu el procés per la independència més enllà de Catalunya. Marta Paset és portaveu de la territorial torderenca de l’Assemblea Nacional Catalana.

anc llibre liz castro 1

Castro ha decidit recopilar en un llibre aquelles imatges que il·lustren tota la varietat d’iniciatives creatives que s’han dut a terme des del 2010 a favor del procés independentista, com les manifestacions de les Diades. “Molts granets de sorra” és fruit d’un any i mig de feina i conté més de 500 fotografies de 170 fotògrafs de diversos països. Es podria definir com una barreja de crònica, homenatge i font d’inspiració per a altres moviments de canvi pacífic i democràtic arreu del món. Ho explica Marta Paset.

anc llibre liz castro 2

Marta Paset convida la gent de Tordera a assistir a la presentació del llibre i destaca el punt de vista internacional que aporta Liz Castro.

anc llibre liz castro 3

El llibre “Molts granets de sorra”, de l’autora Liz Castro, s’ha editat en català i anglès. La presentació a Tordera serà avui, a les 8 del vespre, a la Biblioteca.