IniciNoticiesCulturaMés de 400 persones s’han inscrit per participar a la rua de...

Més de 400 persones s’han inscrit per participar a la rua de carnestoltes de Tordera. Diumenge serà el torn del veïnat de Sant Pere.

cartell carnestoltesTot apunt per celebrar dissabte el Concurs i la cercavila de disfresses de Tordera. Segons la regidora de festes, Sílvia Català, la rua sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i recorrerà tot el Camí Ral fins a la Plaça de la Concòrdia, on les comparses hauran de deixar les carrosses. Seguidament, a la plaça Església, la Comissió de Festes repartirà xocolata per a tots els participants i es coneixerà el veredicte del jurat.

carnestoltes premis

Al concurs de disfresses s’hi han inscrit més de 400 participants repartits en les diferents categories. Sílvia Català recorda les ajudes que concedeixen en la rua d’enguany.

carnestoltes ajudes

La regidora de festes, Sílvia Català recorda quins aspectes valorarà el jurat en el concurs de disfresses.

carnestoltes valoracions

Per altra banda, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri, aquest diumenge. Les inscripcions per participar-hi es podran fer de 10 a 11 del matí a la pista coberta, des d’on a les 11 sortirà la rua per diferents carrers del veïnat. Segons el president de l’associació de veïns de Sant Pere, Bartolome Guirao hi hauran diversos jurats que valoraran les disfresses durant el recorregut.

carnestoltes st pere

Com en anys anteriors, l’organització ha establert diferents categories amb tres premis per a cadascuna d’elles: individuals, parelles, grups i comparses.

ÚLTIMES NOTÍCIES