IniciNoticiesEducacióLa finalització de l’Institut Tordera segueix endavant, segons el regidor d’Ensenyament Àngel...

La finalització de l’Institut Tordera segueix endavant, segons el regidor d’Ensenyament Àngel Pous

IMGP0444Ja fa dos cursos que el nou Institut Tordera està en funcionament. Tot i això, l’equipament escolar no està finalitzat del tot. Encara queda per construir-hi una segona fase del projecte. En concret, falta l’ampliació que ha d’acollir els alumnes de 3r i 4t d’ESO, així com noves aules per fer-hi desdoblaments.

Una ampliació, però, que encara no ha començat. En aquest sentit, Àngel Pous, regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, ha volgut transmetre tranquil·litat a les famílies afectades. Pous ha reconegut a Ràdio Tordera que les obres van amb retard, però ha remarcat que la finalització de l’institut segueix endavant.

pous institut 1

Segons el regidor, només falta que la Generalitat doni el vistiplau a la partida econòmica que s’ha de destinar a la finalització de l’institut. Àngel Pous ha explicat que la demora es deu al fet que els Pressupostos de la Generalitat per aquest any encara no estan aprovats. Malgrat que els comptes pel 2017 no prosperessin finalment, Pous confia que el Govern tiri endavant les obres d’ampliació, perquè Tordera necessita l’institut acabat l’any vinent.

pous institut 2

L’Institut Tordera no oferirà estudis de Batxillerat perquè el seu objectiu era descongestionar l’ESO de l’Institut Lluís Companys.

ÚLTIMES NOTÍCIES