IniciNoticiesPolíticaEs convoca ple municipal amb sis punts en l’ordre del dia

Es convoca ple municipal amb sis punts en l’ordre del dia

03524L’ajuntament de Tordera convoca ple ordinari amb sis punts en l’ordre del dia. A la part resolutiva destaca l’ampliació de la delegació de funcions en la diputació de Barcelona, i alhora, confirmar i clarificar l’abast d’anteriors acords de delegació i l’aprovació inicial de la disposició transitòria de la vigent ordenança reguladora de la tinença d’animals. 

A la part de mocions, els grups municipals del PP, PSC, Som Tordera-Entesa i el regidor no adscrit, José Carlos Villaro insten al govern municipal a una millora de les contractacions de béns i serveis i de la transparència i comunicació. El grup municipal de Som Tordera-Entesa presentarà una moció de suport a les persones afectades per les clàusules sòl i el grup del PDECat presenta una moció per l’ adhesió a la campanya Casa Nostra Es casa Vostra.

La sessió plenària acabarà amb les comunicacions, precs i preguntes. La sessió començarà a les 7 de la tarda i la podreu seguir en directe per Ràdio Tordera. Una hora abans, a les 18:00h començarà el consell de la vila, que s’ha convertit en una eina de comunicació directa i participació activa entre els regidors del govern i la ciutadania.

ÚLTIMES NOTÍCIES