IniciNoticiesCulturaComencen els actes de l’any Bertrana amb l’espectacle literari-musical “Més Bertrana, més!”

Comencen els actes de l’any Bertrana amb l’espectacle literari-musical “Més Bertrana, més!”

mes bertrana mesL’Ajuntament de Tordera vol promoure el coneixement de l’obra i la vida de Prudenci Bertrana, a Tordera en particular i a tot Catalunya en general; facilitar la creació d’un espai que continuï la tasca d’investigació i divulgació de la figura de l’escriptor més enllà del 2017, i difondre els motius del naixement de Bertrana a Tordera i els vincles i relacions que va tenir amb la població.

Aquest proper dijous, 19 de gener, coincidint amb el dia del 150è aniversari del naixement de Prudenci Bertrana, tindrà lloc l’espectacle literari-musical, promogut per l’Ajuntament, “Més Bertrana, més!”, un acte que combinarà la lectura de textos de Prudenci i d’Aurora Bertrana, a càrrec de l’actriu Anna Farriol, projeccions d’imatges inèdites i la música en directe a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona. L’acte començarà a les 20:00h i serà obert a tothom. Les entrades, que són gratuïtes, es poden reservar al Teatre Clavé. Josep Llorens és el regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera.

Llorens espectacle bertrana

Per altra banda, i de cara al mes d’abril, l’Ajuntament també prepara la producció del documental sobre la vida i l’obra de l’autor. Per la producció d’aquest reportatge, que s’estrenarà durant el lliurament del premis literaris Sant Jordi, s’ha comptat amb la participació de figures il·lustres del context cultural i literari català, així com la participació del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el Conseller de cultura, Santi Vila i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.