IniciNoticiesEntitatsLes JERC a Tordera escullen nous representants i tracen el pla de...

Les JERC a Tordera escullen nous representants i tracen el pla de treball per aquest any 2017, durant el desè Congrés Local

X Congrés Local 1 JERCLes Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Tordera van celebrar, el passat 7 de gener, el desè Congrés Local. Durant la trobada, els integrants de les JERC al nostre municipi van renovar els objectius i les responsabilitats de l’agrupació. D’una banda, van traçar el pla de treball per aquest 2017, del qual en destaquen dos pilars: el feminisme i la consecució de la República Catalana. Això sí, sense abandonar els seus camps propis d’actuació: el carrer i les institucions públiques, per tal de sumar més joves al projecte. Escoltem el nou portaveu i conseller nacional de les JERC a Tordera, Martí Copestake.

balanc jerc 1

D’altra banda, el congrés local de les JERC a Tordera va servir per escollir els nous representants de l’agrupació, que són: Sara Aranda (secretària d’organització), Carles Llopart (secretari de finances) i Joan Figueras (secretari de comunicació), a més de Martí Copestake, que és el portaveu i conseller nacional. Escoltem-lo.

balanc jerc 2

La voluntat de les JERC a Tordera és recuperar l’activisme que tenien fa uns anys i participar més de la política local. 

Com a acte més immediat, estan preparant una acció pel 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

ÚLTIMES NOTÍCIES