IniciNoticiesGabriel Rufián, diputat d’ERC al Congrés dels Diputats de Madrid, obre aquest...

Gabriel Rufián, diputat d’ERC al Congrés dels Diputats de Madrid, obre aquest divendres un nou cicle de xerrades a Tordera, organitzat per la territorial de l’ANC al municipi

cartell_acte_rufian_catala-jpg-350x494La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana a Tordera s’ha proposat un repte de cara als propers mesos: organitzar una xerrada cada mes, amb personalitats de diferents sectors de la societat (polític, econòmic, cultural, sanitari…) que parlin de temes que interessin a tothom al voltant del procés independentista.

Aquest nou cicle de xerrades comença el proper divendres, 11 de novembre. L’encarregat d’obrir-lo serà el diputat d’ERC al Congrés dels Diputats de Madrid Gabriel Rufián, qui també ha format part de la plataforma Súmate (entitat que promou el vot independentista a Catalunya entre el col·lectiu castellanoparlant) i ha estat membre del secretariat nacional de l’ANC. La portaveu de l’Assemblea a Tordera, Marta Paset, explica en què consistirà l’acte i convida la gent a assistir-hi, sobretot els indecisos.

anc-rufian-1

L’objectiu de la territorial torderenca de l’ANC és fer una xerrada cada mes, fins el juny de l’any vinent, quan es podria celebrar el referèndum unilateral proposat per la majoria independentista del Parlament de Catalunya (com a molt tard el setembre de 2017). Escoltem Marta Paset.

anc-rufian-2

La xerrada amb Gabriel Rufián és aquest proper divendres, 11 de novembre. Començarà a les 8 del vespre i tindrà lloc a la Biblioteca de Tordera. L’entrada és lliure.

Per altra banda, el diumenge, 13 de novembre, l’ANC a Tordera disposa d’un autocar per anar a Barcelona, a l’acte que organitzen conjuntament l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), de suport a la democràcia i les institucions catalanes. L’acte començarà a les 12 del migdia davant les Fonts de Montjuïc, a l’Avinguda Maria Cristina. La sortida de Tordera serà a les 10 del matí, des de darrere la Biblioteca de Tordera. Els tiquets del bus tenen un cost de 10 euros per persona i es poden reservar a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, al correu electrònic tordera@assemblea.cat o directament en algun dels membres de l’Assemblea de Tordera.