IniciNoticiesSalutLa Corporació reparteix en 4 anys 250 coixins en forma de cor,...

La Corporació reparteix en 4 anys 250 coixins en forma de cor, que alleugen el dolor a les dones afectades de càncer de mama

coixins-cancer-mamaEn motiu avui del Dia Mundial del Càncer de Mama, la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) ha fet públic que ha repartit en 4 anys 250 coixins en forma de cor, que alleugen el dolor a les dones afectades de càncer de mama.

Cal recordar que es tracta d’una iniciativa solidària, iniciada fa 4 anys per part d’Oncolliga, basada en la confecció d’un coixí en forma de cor que ofereix un major confort, pal·liant les molèsties en el període postoperatori, ja que la seva forma de “V” encaixa perfectament sota el braç de la pacient, impedint que el braç toqui la ferida provocada per l’operació. Així, des de l’Hospital de Calella s’ofereix el coixí a totes les dones intervingudes de càncer de mama.

Des de la CSMS s’agraeix la col·laboració a la Fundació d’Oncolliga Barcelona, i molt especialment a la seva delegació de la població de Calella, en aquest projecte que dóna suport físic i emocional a les dones intervingudes d’aquesta patologia a l’Hospital de Calella, transmetent confort i benestar.

ÚLTIMES NOTÍCIES