IniciNoticiesComerçEl Congrés Internacional Recuwatt promocionarà la gastronomia maresmenca

El Congrés Internacional Recuwatt promocionarà la gastronomia maresmenca

recuwatt“Reciclatge, Energia i Vida” és el lema del IV Congrés Internacional Recuwatt. El Congrés se centre en realitzar una campanya de gestió de residus aprofitables per a la producció energètica.

L’edició d’enguany comptarà amb la organització conjunta dels Consorcis del Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental. Tres consorcis que treballen junts en la creació i manteniment d’infraestructures per la manipulació dels residus i el seu tractament. Precisament, el President del Consorci de Residus del Vallès Oriental, Joan Daví, va posar èmfasi en la feina que realitzen conjuntament els tres consorcis.

recuwat-2

Els assistents al Congrés Internacional Recuwatt que se celebrarà a Mataró del 26 al 28 d’octubre podran “tastar” el Maresme a partir d’una selecció de productes artesanals alimentaris de la comarca. Els organitzadors d’aquest Congrés, que reuneix a professionals i experts internacionals en valorització de residus, han volgut que ponents i assistents s’enduguin, a més d’uns coneixements professionals, una experiència gastronòmica del territori que visiten.