IniciNoticiesCulturaAquest diumenge 23 d'octubre arriba al Teatre Clavé l'espectacle "Només són dones"

Aquest diumenge 23 d’octubre arriba al Teatre Clavé l’espectacle “Només són dones”

nomessondones_teatreclaveAquest diumenge arriba un dels plats forts de la temporada al Teatre Clavé, amb l’espectacle Només són dones. Cinc històries entrellaçades sobre els sofriments de milers de dones a les presons de l’Estat espanyol durant la Guerra Civil. Las Ventas, Saturrarán, Amorebieta, Les Corts, València, Palma de Mallorca, Sevilla i molts d’altres centres penitenciaris van ser presons exclusivament de dones. Esposes, mares, filles i germanes però també militants, sindicalistes, guerrilleres i lluitadores incansables per la democràcia i pels drets adquirits durant la República.

A Només són dones la directora Carme Portaceli ens fa reflexionar, un cop més, sobre la condició femenina en el món, i aquest cop ho fa sobre la memòria històrica amb tres grans noms de l’escena: Míriam Iscla, Carme Conesa i Xaro Campo. Un muntatge que combina el text de la Carmen Domingo, la dansa coreografiada per la Sol Picó i la música en directe creada per la Maika Makovski, en un espectacle contra l’oblit. Ens dona més detalls el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

nomes-son-dones

A Tordera es podrà veure aquest proper diumenge 23 d’octubre a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé.Les entrades per Només són dones tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ a taquilla i es poden adquirir al web o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’espectacle també està inclòs a diverses modalitats d’abonaments.

ÚLTIMES NOTÍCIES