IniciNoticiesCulturaTordera celebra la quarta Fira del Conte amb gran èxit de públic

Tordera celebra la quarta Fira del Conte amb gran èxit de públic

fira-conte-16Per quart any consecutiu, gran èxit de públic a la Fira del Conte de Tordera, que s’ha celebrat aquest passat dissabte. Un any més, nens i nenes amb les seves famílies van gaudir de conta-contes, tallers, jocs interactius fabricats amb material reciclat i moltes altres activitats d’animació infantil. Tampoc va faltar l’espai de lectura de la Biblioteca de Tordera. I com a novetat, durant el matí, també van poder entrar al Bibliobus del Montnegre, que va venir especialment al nostre poble amb motiu de la fira. A més, els infants van poder gaudir dels dibuixos d’un grup d’il·lustradores i veure en directe el procés de creació, tots relacionats amb la imatge d’enguany de la Fira del Conte: personatges de contes tradicionals. Marc Unió, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera, es mostra content per l’èxit de la fira. Apunta que l’audició de sardanes de La Nostra Dansa, que va celebrar els 40 anys de l’entitat, va servir per ampliar l’ambient de la plaça durant el matí.

balanc-fira-conte-1

La Fira del Conte es va celebrar, com ja és habitual, entre la Plaça de l’Església i la Plaça de l’Ajuntament. Enguany, amb alguns canvis en la distribució dels espais. Marc Unió diu que es buscava impulsar el paper dels expositors que any rere any participen a la fira.

balanc-fira-conte-2

Una altra de les iniciatives d’enguany era buscar la implicació d’altres espais del poble i comerços locals. S’hi va sumar la Llibreria Tordera amb dues propostes per a infants el divendres a la tarda. Escoltem Marc Unió.

balanc-fira-conte-3

Unió apunta que la Fira del Conte és una proposta singular, que busca la qualitat més que no pas la quantitat, i que s’hauria de començar a pensar en la festa del conte, buscant que hi hagi activitats durant més dies.

balanc-fira-conte-4

De nou, l’espai de la Fira del Conte va tornar a ser un marc de singularitat, qualitat i dinamisme, gràcies als espais d’animació. Tampoc hi va faltar l’habitual espai de trobada per a editorials, llibreters i il·lustradors d’arreu.

Ara, la propera fira prevista a Tordera és la de Nadal. L’any passat va ser una novetat i des de Promoció Econòmica ja estan treballant en l’edició d’aquest 2016.

ÚLTIMES NOTÍCIES