IniciNoticiesMedi ambientEls ajuntaments de Tordera, Blanes, Malgrat de Mar i Palafolls demanen una...

Els ajuntaments de Tordera, Blanes, Malgrat de Mar i Palafolls demanen una ajuda a la Unió Europea per poder fer un estudi sobre l’estat del riu Tordera

00672A l’últim programa del Línia Directa amb l’Alcalde, una veïna del municipi va preguntar a Joan Carles Garcia per l’estat actual del riu Tordera, al seu pas pel nostre poble. La dona es mostrava preocupada per les nombroses plantes i arbres que han crescut al mig de la llera. Responent la qüestió, l’Alcalde diu que l’Ajuntament no hi pot fer res, ja que el riu depèn de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i, per tant, de la Generalitat; de manera que són ells els que no permeten al consistori fer cap tipus d’actuació. Escoltem Joan Carles Garcia.

estat-riu-1

Ara, juntament amb Blanes, Malgrat de Mar i Palafolls, Garcia explica que han demanat una ajuda a la Unió Europea, per poder fer un estudi de com tractar la Tordera.

estat-riu-2

Aquesta és la segona vegada que un veí de Tordera pregunta per l’estat del riu. Fa pocs dies, també dins un programa del Línia Directa amb l’Alcalde, una altra persona li va traslladar la mateixa qüestió.

ÚLTIMES NOTÍCIES