IniciNoticiesCultura"Astral", el documental sobre el rescat de refugiats a Líbia dirigit per...

“Astral”, el documental sobre el rescat de refugiats a Líbia dirigit per Jordi Évole, es podrà veure a Tordera el pròxim 13 d’octubre

cartel-astralEl Teatre Clavé de Tordera serà un dels escenaris escollits per presentar el documental “Astral”, l’estrena solidària de la nova temporada del programa Salvados, de la Sexta, dirigit pel periodista Jordi Évole.

Astral és un reportatge sobre el rescat de refugiats a Líbia a bord d’un antic veler de luxe anomenat Astral. El regidor de Participació Ciutadana, Salvador Giralt explica com arriba la possibilitat de projectar el documental a Tordera.

astral-1

El documental, realitzat al costat de l’ONG Proactiva Open Arms, narra el drama dels refugiats que intenten travessar el Mediterrani en busca una vida millor a Europa.

astral-2

Les entrades per veure “Astral” tenen un preu de 5 euros i es podran adquirir a la taquilla del Teatre Clavé (de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h *només pagament en efectiu) o a través de la venda en línia del Teatre Clavé.

La recaptació de l’entrada de la projecció d'”Astral”, que es projectarà en més d’un centenar de cinemes i sales de Catalunya, es destinarà a l’entitat Proactiva Open Arms i a la seva tasca d’ajuda als refugiats.

A Tordera es podrà veure dijous vinent, 13 d’octubre, a les 21:00h, al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES