IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera segueix amb la seva activitat esportiva una temporada...

El Club Esportiu Tordera segueix amb la seva activitat esportiva una temporada més

cetEl Club Esportiu Tordera segueix enllestint tots els detalls per aquesta temporada. De fet, la majoria dels membres que formen l’entitat no s’han aturat gaire i durant l’època d’estiu i setembre han realitzat els entrenaments habituals i alguna que altra prova durant el cap de setmana. És per això que, coincidint amb l’inici escolar, el CET vol seguir donant-se a conèixer i explicar la seva activitat diària i setmanal. Una de les iniciatives que continua  en marxa un any més són els entrenaments presencials, que tenen una bona resposta per part dels esportistes torderencs. Albert Muñoz, membre del club, ens  dóna més detalls d’aquesta  proposta.

munoz-cet-1

Una de les novetats principals d’aquesta temporada la trobem en les caminades populars mensuals. A partir d’ara passaran a ser temporals, és a dir, per estacions de l’any. La caminada de tardor s’organitza aquest proper diumenge. També n’hi haurà tres més: hivern, primavera i estiu. La resta de modalitats seguirà igual i sense canvis importants. L’Albert Muñoz ens explica la situació en què es troben les diferents modalitats esportives que tenen al club.

munoz-cet-2

Properament l’entitat convocarà tots els socis per celebrar l’assemblea ordinària i poder explicar de primer mà els canvis que hi haurà i la situació econòmica que tenen, entre d’altres. A priori, esta programada per al divendres 4 de novembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES