IniciNoticiesRegidoriesL'Ajuntament de Tordera potencia el lloguer social

L’Ajuntament de Tordera potencia el lloguer social

banner-webPer tal de seguir donant sortida als ciutadans que no poden accedir a un pis a preu de mercat i que han fet una sol·licitud a la borsa d’habitatge, s’ha iniciat una campanya d’assessorament i atenció personalitzada per facilitar de manera temporal l’accés a un habitatge.

Actualment a Tordera existeixen dos tipus de propietaris: per una banda els bancs i les entitats financeres amb qui s’està treballant i realitzant una negociació directa, conjuntament amb la Generalitat, per tal que posin a disposició la màxima oferta possible de les seves propietats, i per l’altra, els particulars.

Des de l’oficina d’habitatge de l’Ajuntament de Tordera es proposa als propietaris particulars llogar el seu pis a través de la borsa municipal d’habitatges per poder beneficiar-se d’un seguit de mesures, seguretat i garanties de cobrament. Entre els avantatges hi ha informació i assessorament personalitzat; Gestió de les assegurances multirisc i defensa jurídica gratuïta; Redacció i signatura del contracte de manera gratuïta; Subvenció del 50% de l’IBI per a propietaris d’habitatges desocupats que els cedeixin a la borsa i siguin llogats i Tramitació i seguiment del contracte mentre sigui vigent. Ho detalla el regidor d’habitatge, Josep Llorens.

lloguer-social-1

Llorens apunta que amb aquesta iniciativa cobrir la demanda de sol·licitants de pisos socials amb un estoc municipal d’ habitatges.

lloguer-social-2

Durant tot l’any l’oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Tordera situada a la Plaça de la Concòrdia, es troba a disposició per a qualsevol consulta. També podeu trucar al 937643717 o escriure a habitatge@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES